tiistai 3. maaliskuuta 2015

Nujerrettu, nolattu ja nöyryytetty työtön

Työtön on nujerrettu, koska ei enää ikinä tule valituksi yhteenkään työpaikkaan.

Työtön on nolattu, koska hän jää aina toiseksi, viimeiseksi tai toiseksi viimeiseksi.

Työtön on nöyryytetty, koska hän joutuu työttömyyden vuoksi nöyrtymään mitä moninaisimpiin tilanteisiin (kuten työvoimakoulutuksiin ja niihin sisältyvään palkattomaan ns. työssäoppimiseen) sekä muihin kyykytyksiin, joihin ei työllisenä olisi koskaan joutunut!


6 kommenttia:

 1. Työtön on nöyryytetty koska hänen täytyisi osoittaa olevansa psyykkisesti työkykyinen (typassa näin ainakin on)

  VastaaPoista
 2. Työttömästä tuntuu nöyryyttävältä kerjätä työvoimakoulutukseen liittyvää palkatonta työharjoittelupaikkaa entiseltä työkaverilta. Voinko tulla sinne sinun työpaikallesi töitä tekemään? Samaan kahvihuoneeseen istumaan? Ihmettelemään palkansaajien uusia vaatteita ja kesälomasuunnitelmia? Sinä saat neljä tonnia palkkaa kuussa ja minä alle tonnin työttömyyskorvausta. Jippii!

  VastaaPoista
 3. En edes ajattele työssäoppimispaikalla ollessani muiden palkkoja, eläkekertymää, työsuhde-etuja tai palkallisia vuosilomia. Mitäpä sillä suotta päätään vaivaamaan - itse en saa niistä mitään enkä tod. näk. tule saamaan jatkossakaan...

  VastaaPoista
 4. Työtön on onnellinen saamastaan tuesta valtiolta. Työtön on kiitollinen mahdollisuuksista kouluttautua ilmaiseksi. Työtön on innokas tutustumaan uuteen ammattiin ja auttamaan. Työtön on yhtä arvokas, kuin itse itseään pitää arvossa.Vaikka työttömyyteen vaikuttaa moni asia on oma asenne kuitenkin tärkein. Työttömänä voit vaikka tarjota aikaasi ja apuasi vapaaehtoistyöhön, mitä varmasti katsotaan hyväksi jokaisessa työpaikassa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tsempeistäsi, sinulla ainakin näyttää olevan oikea asenne!

  VastaaPoista
 6. www.users.kymp.net/harriholtinkoski/harri.mp3

  VastaaPoista