keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Hyvä työhakemus

Jos kaipaat vinkkejä hyvään työhakemukseen, minulla ei niitä ole, sen sijaan tämän hauskempi ei työhakemus voi olla:

Ainakin tuolla hakemuksella erottuisi joukosta, mikäli kaikkia kuhunkin työpaikkaan saapuneita satoja työhakemuksia edes koskaan luettaisi…

Työnhaku on mennyt sellaiseksi teatteriksi ja pelleilyksi, että jollakin tavalla poikkeava hakemus sopii oikein hyvin vastaamaan rekrytoijille samalla mitalla!

5 kommenttia:

Yksinkertainen Elämä kirjoitti...

Voi vitsit, kiitos tästä =D! Oli kyllä ihan päivän paras!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskahan tuo oli, itse mietin joskus vähän hienovaraisempaa v..lua hakemuksessa esim. tyyliin, että jos selvästi suomalaisen firman ilmoitus on pelkästään pakkoenglanniksi, lähettäisin ranskankielisen hakemuksen. Mutta tuokin jäi tekemättä, lähinnä itsekriitikin (ranskan taitoni kun on kuitenkin vähän comme ci, comme ca) vuoksi.

Tietysti, olsihan sen hakemuksen voinut kirjoittaa vaikkapa tikkukirjaimilla ruutupaperille tankeroenklanniksi (DEER SÖÖRS, AI ÄM ÖN VERI KAPAPLE EMPLOI-II VIT EKSELENT ENKLISH...).

Anonyymi kirjoitti...

teatteriahan tämä on.Pitkäaikaistyöttömät ei kelpaa avustajiksikaan näytelmään.Cv:tä saat höylätä ja viilata maailman tappiin asti. Seuraava cv minulla onkin kansakoulun ekaluokan todistus v.69......

Työtön työnhakija kirjoitti...

Hah, joskus tekisi mieli vetäistä joku vastaava hakemus. :D Ainakin erottuisi joukosta!

TOIvoton työtön kirjoitti...

Siitä vain ottamaan mallia omaan hakemukseen!