sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Neiti Tärkeä ja uraputkiNeiti Tärkeä ja uraputki on katsottavissa Yle Areenassa kuukauden verran: 
 
Tässä on pari osuvaa piirrosta samannimisestä kirjasta:


 

3 kommenttia:


 1. Kirurgit keulivat
  Erään mikrokirurgian konferenssin jälkeen johtavat kirurgit istuivat ansaitusti baarissa ja ottivat hiukan alkoholipitoista. Kun he sitten pikkuhiljaa alkoivat juopua, meni keskustelu kaikkiin suuriin triumffeihin, mitä he olivat leikkauspöydällä saavuttaneet.

  Ensimmäinen, eräs Australialainen kirurgi kertoi:
  -Saimme sisään erään kaverin, joka oli jäänyt puristimen väliin. Ainut, mikä hänestä oli jäljellä, oli hänen pikkusormensa. Kirurgiteamimme onnistui valmistamaan hänelle uuden käden, tekemään uuden käsivarren ja lopulta koko kehon, kun hän sitten lopulta meni takaisin työhönsä, oli hän niin tehokas, että 5 henkilöä menetti työpaikkansa.

  -Ei tuo vielä mitään, sanoi Amerikkalainen kirurgi.
  -Meillä jäi eräs työntekijä atomireaktoriin ja hänestä ei jäänyt jäljelle muuta kuin hiukset. Me valmistimme hänelle uuden pääkallon, uuden kehon ja sisukalut ja lähetimme hänet takaisin työelämään. Hänestä tuli niin tehokas, että hän teki 50 työntekijää työttömäksi!

  Suomalainen kirurgi, joka oli hiljaa katsellut ja kuunnellut keskustelua, rykäisi sitten ja sanoi:
  -Eräänä päivänä kun olin ulkona kävelemässä, tunsin pierun hajua. Otin hajua roskapussissa mukanani sairaalaan, laskin sen pöydälle ja aloin työskentelemään.
  -Ensin löin pierun persereikään, rakensin uudet pakarat, laitoin uuden kehon ja toiseen päähän jalat.
  Lopulta siitä tuli mies, jonka ristin Jyrki Kataiseksi ja piru vieköön, hän on kohta tehnyt koko maan työttömäksi…

  VastaaPoista
 2. Pitäisikö tuohon nyt Kataisen tilalle laittaa Alexander Stubb?

  VastaaPoista
 3. Kataisen tilalle voinee laittaa ihan kenet tahansa poliitikon - sekä suomalaisen että ulkomaalaisen. Paitsi tietenkin, että Katainen pääsi noilla "ansioillaan" komissaariksi.

  VastaaPoista