tiistai 31. tammikuuta 2012

”Työtarjous”

Jee, sain työtarjouksen (eli roskapostin) sähköpostiini! Olen ihan innoissani, nyt minut on headhuntattu ja olen etuoikeutettu laittamaan työhakemuksen erääseen ns. telemarkkinointiyritykseen! Tätä olen odottanut kohta kolme vuotta – vihdoinkin joku työnantaja on kiinnostunut minusta ja valtavasta osaamispotentiaalistani! Nyt ovat työttömyyshelvetilliset päivät ohitse ja rahaa alkaa virrata ovista ja ikkunoista!

Tai sitten ei – voitte arvata, että tuo ”työtarjous” päätyi sähköpostin roskakorikansioon.

9 kommenttia:

 1. Noita samoja tulee minulle edelleen, vaikka työnhaku päättyi jo joulukuussa.

  Tsemppiä kumminkin Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi helevetin kuustoista! Mullekin tuli luultavasti ihan samasta puljusta roskapostia. Mistä ne meidän osoitteet saa, työkkäristäkö? Kuvittelin, että työkkärin kaikki (pakko)työtarjoukset tulee kirjeenä.

  VastaaPoista
 3. Työkkäri ei saisi antaa s-postiosoitettasi ilman lupaasi. Sitä en tiedä miten he nykyään ilmoittavat työpaikoista työnhakijalle. Olin neljä vuotta työttömänä, mutta yhtään ainutta ilmoitusta ei työkkäristä tullut. Eihän siellä työtä välitetä, itse on oltava aktiivinen. Ja sekään ei auta, jos on muuten epäsopiva.

  Toisaalta, jos joskus jonnekin kirjoitat netissä s-postisi osoitteen, niin siellä kyber-avaruudessa se valitettavasti on juuri noiden samperin telemarkkinoijien ja muidenkin saatavilla, ikuisesti.

  VastaaPoista
 4. Minulle kävi vielä niin, että olin niiden 16 000 "onnellisen" valitun joukossa, joiden KAIKKI henkilötiedot henkilötunnusta myöten julkaistiin netissä, ja ne ovat nyt kaikenlaisten rikollisten käsissä! Lyötyä ei suinkaan lyödä eikä paska tule paskan luo... Saattaa olla siis tuota kautta, kun tämäkin spämmi tuli.

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, oikein iso harmi, kun tietosi kaapattiin.

  Sieltä ei sitten tiedä mitä kaikkea tulee. Seuraa tarkkaan esim Visa-laskujasi, jos sellaisia käytät.
  Minun tuttavalla oli tuon homman jälkeen n 500 euron arvosta käteisnostoja Visalla. Hän ei voinut käsittää miten ne oli Visa-kortin numeron saaneet. Mutta se on se henkilötunnus avain niin moneen.

  VastaaPoista
 6. Eikö olisi kuitenkin parempi ottaa työ kuin työ vastaan? Saisi vähän rahaa ja CV saisi uuden rivin.

  VastaaPoista
 7. No eihän noi spämmit mitään oikeita työtarjouksia ole!!

  Rekry-firmat saa niissä mainosta.
  Ja konsulttipalkkiot lisääntyy ja TE-keskukset luulee, että jotain järkevää tapahtuu...

  Ihan älytöntä!

  VastaaPoista
 8. No, en puhunut pelkästään tuosta yhdestä työtarjouksesta vaan siitä, että eikö kannata harkita "huonompaakin" paikkaa vaikka se työ olisi mitä tahansa?
  Osoittaahan tuollainen "huonompikin" työpaikka kuitenkin oikeaa asennetta työntekoon.

  VastaaPoista
 9. Ajattelin kuitenkin tällä kertaa päivittää CV:täni yhden rivin verran koulutuksella - tuosta upeasta työtarjouksesta huolimatta.

  VastaaPoista