maanantai 5. toukokuuta 2014

Tervetuloa

(Otsikko Aamulehdestä 2.5)
Tervetuloa tänne meidän jo ennestään työttömien joukkoon kilpailemaan vähistä/ olemattomista työpaikoista!9 kommenttia:

 1. Jos Tampereella on kivampaa olla työtön 45 nainen, kuin täällä pääkaupunkiseudulla, niin heti (lainaan rahat hyvin pitkällä takaisinmaksuajalla ... optiolla eikoskaan) ostan yhdensuunnan-litteran ja tuun sinne!

  Vaihdossa voi tulla tänne pks-alueelle, jossa työpaikkatilausta tehdessään saa takuuvarmalla toimituksella sähköpostia eiole/ettullutvalituksi/turhaanedeshaet -vaihtoehtoja, tosin joskus se sähköposti on ihan näkymätön, että sen voi itse sitten kuvitella, noin luovuuden ylläpitämiseksi.

  /Epäilevä

  VastaaPoista
 2. Mikä siellä Tampereella työttömiä kiinnostaa, jos kaupungin työttömyysprosentti on niin korkea?
  Kuka on huijannut näitäkin ihmisiä?

  VastaaPoista
 3. Juuri sitä minäkin ihmettelen, että mikä täällä oikein vetää puoleensa?

  VastaaPoista
 4. Tytär onkin hakenut sinne kouluun, joten pitäisköhän lähteä hänen messiinsä syksyllä, hmmmm ;)

  VastaaPoista
 5. Jos asumisen hinta olisi kriteeri, niin työttömän kannattaisi hakeutua mahdollisimman kauas isommista kaupungeista, Pohjois-Karjalaan tai Kainuuseen vaikkapa.

  Siellä riittäisikin lääniä vaikka pakkosijoittaa pitkäaikaistyöttömiä kunnon ihmisten ja työpaikan omaavien "hyvien tyyppien" elinpiiriä rumentamasta.

  VastaaPoista
 6. Jotkut työttömät saattavat kuvitella, että Tampere on niin iso kaupunki että kyllä siellä työpaikkoja riittää. No ehkä niitä voi jokunen ollakin, mutta työttömiäkin on niin paljon että sitten onkin yli 100 hakijaa per paikka.

  VastaaPoista
 7. Hauska nimimerkki, Tampere haisee!
  Kyllä haisee ja hukkaputkessa humisee...Niin, eihän täällä kenenkään ole "pakko" asua ja vakavassa harkinnassa alkaa olla muutto jonnekin muualle. Mutta minne? Sinne, missä olisi työpaikka! Sitä vain ei ole missään.

  VastaaPoista
 8. Mulle kävi niin, että valmistuin Tampereelta syksyllä, enkä ole löytänyt puoleen vuoteen töitä mistään päin Suomea, joten olen vähän kuin jämähtänyt tänne. On kyllä ollut tarkoitus muuttaa pois. Mutta pk-seudulla asuminen on niin kallista, ettei sinne ole ilman työpaikkaa järkeä muuttaa.

  Tsemppiä työnhakuun kaikille työttömille manselaisille! Ei se ole helppoa kenellekään, mutta jatketaan vaan - toivottavasti ilman katkeruutta, itsesääliä ja epätoivoa.

  VastaaPoista