perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tulo- ja menoarvio

Menoja on - tuloja ei. Työmarkkinatuki ei ole ansiotuloa, sen hakeminen joka kuukausi on äärimmäisen vastenmielistä eikä se riitä mihinkään. Aikuisen, koulutetun, terveen ja työkykyisen henkilön tulisi ansaita aivan toisenlaisia summia saadakseen riittävän toimeentulon ja ollakseen puolisonsa tuloista riippumaton.  Mitä asialle sitten voi tehdä, kun ei saa edes puolen vuoden työsuhdetta päästäkseen takaisin ansiosidonnaiselle päivärahalle tai sellaista työtä, jossa saisi vähintään tonnin kuussa käteen?

4 kommenttia:

 1. Niin juuri, mitä voi tehdä paitsi levitellä käsiään. Pätkä-keikoilla en ole saanut kerättyä työssäoloehtoa uudelleen kasaan, pätkät ehtii vanheta toisesta päästä eikä 34 vk tule koskaan täyteen...

  VastaaPoista
 2. Joo pikkuisen se vetää työttömän mieltä matalaksi kun vuokran ja sähkölaskun maksamisen jälkeen jää alle 100 euroa kuukaudessa elämiseen... ja asumistukea en saa koska asun avoliitossa. Sitten mieheni syö vieressä pihviä eikä tarjoa mulle, ja ite syön pelkkää tonnikalaa. Sori kun tulin blogiisi avautumaan mutta vituttaa tämä työttömyys.

  VastaaPoista
 3. No sullahan 'mukava' mies on Anonyymi. Jättäisin moisen miehen välittömästi.

  VastaaPoista
 4. Minuakin työttömyys vituttaa. Avautua saa ja myös pitää!

  VastaaPoista