sunnuntai 12. elokuuta 2012

Taas palataan lomalta töihin


Taas kerran ovat työssäkäyvät palanneet tai palaamassa lomaltansa töihin.  Minä en vieläkään palaa yhtään mistään yhtään minnekään – olen ollut joko koko ajan ”lomalla” tai sitten en ole koskaan lomalla… Jo neljäntenä vuonna peräkkäin ei minun ”tarvitse” palata eikä mennä töihin. Oikein kivaa oli tässä yhtenä päivänä kuunnella ihmisiä, jotka pohtivat saavatko he ”mitalin” tms., kun tulee 20 vuotta samassa työpaikassa täyteen (Tarkkaan ottaen on senkin firman nimi välillä vaihtunut, joten se ei oikeastaan enää olekaan sama työpaikka). Kuitenkin joka kerta tuollaisen kuunteleminen vaan satuttaa yhtä paljon! Lisäksi työssäkäyvillä tutuilla on kuulemma jo syyskuun kalenteri täynnä ohjelmaa. Minulla on syyskuun kohdalla vain yksi merkintä, joka on typon päättäjäiset. Pitäisi varmaan merkitä sitä seuraavalle arkipäivälle TE-toimistoon ilmoittautuminen, mutta jätän sen kuitenkin merkitsemättä – vaikka silloin olisikin syyskuussa kokonaista kaksi merkintää kalenterissani.

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa taas tänne 'ei yhtään missään', 'ei yhtään mikään'!

  Tarjoan näin virtuaalisesti 'ei-lomalta' paluun kunniaksi pullakahvit, ole hyvä;)

  VastaaPoista
 2. Samma här. No alkaa mulla sentään lasten kuskaaminen musiikkiopistoon 25 kilsan päähän kolme kertaa viikossa. Mikä ei sekään jaksa ilahduttaa, koska bensarahatkin on tosi tiukassa. lähinnä itkettää ja ahistaa vain...

  VastaaPoista
 3. Kiitos virtuaalipullakahveista, Rantakasvi.

  Saretska: On minullakin lasten harrastuskuskaamiset, mutta eivät ne oikein riitä työkykyisen ihmisen päiviä täyttämään. Eikä tuo bensan hinta tosiaan sovi työttömän kukkarolle!

  VastaaPoista