keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kysely


Minulle tulee sähköpostiin silloin tällöin näitä paneelitutkimuksia tms., koska olen joskus mennyt suostumaan sellaiseen. Eihän niihin tietenkään tarvitse vastata, enkä usein vastaakaan. Yleensä kuitenkin katson, mitä aihetta kysely koskee ja päätän sen mukaan vastaamisesta. Nämä kyselylomakkeet ovat aivan liian usein monisivuista loputonta jankutusta ja typeriä valmiiksi määriteltyjä vaihtoehtoja, kuten sellaisia adjektiiveja, jotka eivät sovi kyselyn kohteeseen millään tavalla (esim. onko tämä tuote tai palvelu nuorekas/ dynaaminen/ sporttinen/ tyylikäs jne. ) Viimeistään siinä vaiheessa jätän kyselyyn vastaamisen kesken.

Nyt sähköpostiini olikin saapunut kaikkien aikojen napakymppi, oikein täsmäkysely minua varten:
Tervetuloa internet-paneelitutkimukseen! Tällä lomakkeella selvitämme mielipiteitäsi nykyisestä työpaikastasi. Tutkimuksen avulla kerätään tietopankki tuhansien suomalaisten kokemuksista ja työssä viihtymisestä.

Sanat eivät riitä kertomaan, miltä minusta tuntuu…

4 kommenttia:

 1. Moi,

  luin kirjaesittelyn tästä http://www.talouselama.fi/kirjat/ekstroverttien+kulissien+takana+ammottaa+tyhjyys/a2139942 ja itsekin hiljaisena tulin ajatelleeksi sinua. En ole itse lukenut kirjaa, mutta olen tosi iloinen, jos viimein aletaan puhua myös introverttien potentiaalista. syksyn lukulistalle menee, kun saan käsiini.

  Toivotan sulle hyvää syksyä ja jaksamista.

  VastaaPoista
 2. Hei TOIvoton työtön, Sinulle on TUNNUSTUS blogissani.

  VastaaPoista
 3. Anonyymille: Olen ajatellut, että insinöörin urani kaatui (enimmäkseen) nimenomaan tuohon introverttiuteeni eli siihen, kun en ole jatkuvasti itseäni esiintuova iloinen pälpättäjä. Sellainen kollegani on edelleen töissä samassa työpaikassa...

  Rantakasville kiitos jälleen yhdestä tunnustuksesta. Valitettavasti en osaa lisätä kuvaa tuonne sivupalkkiin.

  VastaaPoista
 4. Joo meikäläisellekin satelee noita kyselyitä joka suunnasta. Internet kyselyt ovat kyllä yrityksille todella arvokkaita.. ja siksi joskus viittinkin vastata niihin.

  VastaaPoista