torstai 12. huhtikuuta 2012

Yllättäviä uutisia


Tässä se nyt vihdoin tulee; ei muuta kuin hakemuksia lähettämään ja tämä uutinen liitteeksi, jos työnantajatkin ymmärtäisivät asian…Kohta kolme vuotta on nimittäin mennyt työttömänä tästä tuottavimmasta ajasta. 


 
 

Mutta taas toisaalta:

Että ristiriitaista on tämä uutisointi!

4 kommenttia:

 1. Eivät nuo työnantajat kyllä ikää arvosta. Varsinkin, jos työhönottaja on nuorempi, niin kyllä taatusti tulee rasti hakemuksen päälle.

  Minä olen 48-vuotias, ja heikolta näyttää työnsaanti. Pitäisi olla 20 vuotta nuorempi, jolle voi maksaa vähemmän palkkaa (ei ikälisiä) ja joka on joustavampi (lue nöyrempi).

  Minulla on kolme koulutusta!! Kyllä kyllä. Mutta ei työtä. Viimeksi opiskelemani on se, johon haluaisin suunnata. Viisi vuotta vietin yliopistossa, mutta työkokemusta kun en ole päässyt kartuttamaan, niin siihen tyssää. Ei auta innostus, ei hienot hakemukset. Kaikki on niin turhaa ja turhauttavaa.

  Tämä on mukava blogi, koska puhutte niin suoraan ja kaunistelematta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista :-)

  Tunnistan tuon turhautumisen - tänäänkin olen ollut niin turhautunut näihin työttömyyskuvioihin, että tekisi mieleni "riipaista kunnon kännit" - en kuitenkaan tee niin!

  VastaaPoista
 3. Hei, olen Annan toimittaja ja teen reportaasia aiheesta "Miksi olen työtön?". Haastattelen kolmea 40-50-vuotiasta koulutettua, pätevää naista, joiden työura on syystä tai toisesta katkennut eikä uutta työpaikkaa ole yrityksistä huolimatta löytynyt. Kaksi muuta keissiä ovat paperiteollisuudessa uransa tehnyt ekonomi ja pankkialalta työttömäksi jäänyt nainen. Löysin sinut täältä netistä ja tuumin, suostuisitko haastateltavaksi nimen ja kuvan kera. Jutulla on hieman kiire, joten olisin kiitollinen, jos vastaisit mahdollisimman pian. Yst terv. Miia Siistonen miia.siistonen@otavamedia.fi, 040 5833 363

  VastaaPoista
 4. Jouduin useista syistä kieltäytymään mahdollisesta haastattelusta ja varsinkin siksi, ettei minulla ole ollutkaan mitään hienoa uraa, josta olisin jäänyt työttömäksi.

  VastaaPoista