perjantai 20. toukokuuta 2011

Pitkäaikaispitkäaikaistyötön

Tänään on merkkipäivä; kaksi vuotta työttömyyttä täynnä. On menetettyjen mahdollisuuksien ja menetetyn tulevaisuuden päivä. Pitäisikö ottaa kuohuviinit esiin ja ”juhlistaa” saamatta jäänyttä palkkaa ja työkokemusta?  Takana loistava tulevaisuus…

Kolme kuukautta työttömänä ollut on jo työnantajien mielestä kelpaamaton työhön ja yli vuoden työttömänä ollut on pitkäaikaistyötön.  Mikä sitten on kaksi vuotta työttömänä olleen titteli? Se on tietenkin pitkäaikaispitkäaikaistyötön! Edessäni on jo kolmas kesä peräkkäin työttömänä eikä mitään työtä ole ollut kesien välissäkään. Kesällä on kaikista helpointa olla työttömänä, mutta ne muut ajat ovat sitäkin vaikeampia. En jaksa edes ajatella tulevaa syksyä (onneksi ei vielä tarvitsekaan), jos ja kun minulla ei silloinkaan ole mitään tiedossa.

2 kommenttia:

  1. Olen ollut työttömänä jo vuotta. Siitä kannattaa vaan ottaa ilo irti ja kävellä metsässä jos vaikka löytäisi ilmaista sienimuhennos ainesta. Nokkosia nyt kumminkin. Työhakemuksia olen laittanut varmaankin 1000 mutta kun ei niin sitten ei.

    VastaaPoista
  2. Juuri näin se on: "Kun EI niin sitten EI.."

    VastaaPoista