keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Aina sitä samaa EItä


En jaksaisi. Tänään tuli jälleen yksi hylkäysviesti sähköpostiin. Enkö minä nyt jo voi uskoa ja lopettaa hakemusten laittamisen kokonaan? Minulla on niin monta (kolme) työnantajien kannalta ei-toivottavaa asiaa: pitkä työttömyys, ”korkea” ikä ja introvertti luonne. Noista yksikin jo riittää hylkäykseen työmarkkinoilla, joten miksi minä enää edes yritän yhtään mitään?

3 kommenttia:

 1. Minua tympäisee a) työnantajien haluttomuus poistaa paikkailmoituksia sivuiltaan/työkkäristä kun paikka on jo täytetty b) ylipäätään kyvyttömyys vastata mihinkään.

  Kohta a on realisoitunut pari kertaa. Onhan se mukavaa kuulla paikan olevan jo täytetty, varsinkin kun haku on vielä viikon voimassa. Ärsyttää.

  Kohta b on vielä raivostuttavampi, kun lähetät hakemuksia 20 paikkaan, joista ehkä kaksi tai kolme viitsii ilmoittaa ettei ole tullut valituksi. Siinäpä sitten elelet epätietoisuudessa.

  VastaaPoista
 2. toisaalta, ei kai kukaan kerro työhakemuksessa olevansa introvertti, joten ei se potentiaalinen työnantaja voi luonnetta tietää pelkän hakemuksen perusteella...

  VastaaPoista
 3. Haastattelun perusteella introvertiksi toteaminen tapahtuikin,
  sen ainoan haastattelun kahden vuoden aikana.

  VastaaPoista