keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Työttömyydessä on monta t:tä


Tällä viikolla olen saanut kokonaista kolme ”tällä kertaa sinua ei valittu” – sisältöistä sähköpostia. Tiesin miten tässä tulee käymään jo viimeisen(?) määräaikaisen työni päättyessä kohta kaksi vuotta sitten. Olenko kenties ennustaja vai pelkkä pessimisti? Taidan sittenkin olla vain realisti! Niidenkin kahden pätkätyön, jotka onnistuin vielä viime vuosina hankkimaan, saaminen oli hyvin pienestä kiinni. Niin pienestä, että sellaista ei enää tapahdu. 

Tänäänkin on siis jälleen yksi turhauttava ja toivoton työttömän päivä. Työttömyys on todellakin tyhjää täynnä: tyhjä kalenteri, tyhjä pankkitili ja tyhjä lompakko.

1 kommentti:

  1. Tuttu homma! Paitsi että itse en saa yleensä noita "kiitos, mutta ei kiitos"-mailejakaan. Se tuntuukin harvinaiselta jos niitä tulee.

    Kerran sellaisessa mailissa oli poikkeavaa "vakuuttavasta osaamisestasi huolimatta tms."
    Tämähän pisti ihan pasmat sekaisin ja päädyin hakemaan siitä firmasta toisenkin kerran (kun ajattein että olisi jotain saumaa). Eipä ollut ei. Sama maili tuli uudestaan. Jotenkin aluksi heräsi sellainen pieni toivonkipinä että se oli oikeasti jotenkin personoitu...

    -sivusta seuraaja

    VastaaPoista