tiistai 1. syyskuuta 2015

Vihdoinkin töissä…

Sitä ei kovin moni enää uskonut, että tämä päivä vielä koittaisi, jolloin TOIvoton työtön työllistyy. Olkoonkin kyseessä ”vain” puolen vuoden palkkatuettu työ, mutta saan siitä kuitenkin palkkaa! Voihan tästä poikia myös jatkoa jossain muualla. Tie tähän tilanteeseen on ollut pitkä ja kivinen sekä tie insinööristä aivan joksikin muuksi jyrkkä ja laskusuuntainen… Nyt olen kaikkien koettelemusten jälkeen sellaisessa työtehtävässä, jossa ei ikäni tunnu haittaavan, vaan jopa minua vanhempia henkilöitä on alalla töissä. Samaa ei voi sanoa insinöörin tehtävistä eikä varsinkaan niistä tehtävistä, joihin insinöörin koulutustaustalla olin monet vuodet pyrkinyt. Pääsin noin 7,5 vuotta sitten melko lähelle unelmatyötäni, mutta sitten työ loppui kuin seinään kun syksyllä 2008 maailmalla todettiin, ettei tyhjästä luotua keinottelurahaa missään ollutkaan… No, sama meno jatkuu taas, mutta mitäpä minä asiaa murehtimaan! Minulla on seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi työpaikka. 


11 kommenttia:

 1. Onnea!

  T;Jakojäännös

  VastaaPoista
 2. Onnea!
  Blogisi on tarjonnut oivaa vertaistukea, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Vaikkei hommat jatkuisikaan niin yritetään nauttia tästä lyhyestäkin pätkästä kun kuulumme työtätekevään, parempaan osaan kansaa... :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Vaikka minusta nyt tuli "kiireinen ja tärkeä" työssäkävijä, en silti (ainakaan vielä) lopeta blogiani. Kirjoittelen edelleen satunnaisesti, jos mieleeni tulee jotain kirjoitettavaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että on kerrankin tällaisia uutisia! Toivon sinulle lämpimästi kaikkea hyvää jatkoon. Jospa 6kk pesti oikeasti poikii jatkoa.

  Olen itse n. nelikymppinen nainen, joka on seurannut blogiasi jo useamman vuoden aavistellen, että itselläkin työttömyys vaanii kulman takana. Suuren suomalaisen viestintäyrityksen jokavuotiset YT-kierrokset ovat olleet todella kuluttavia, ja nyt kun toiminta ajetaan melkein kokonaan alas, se osui minuunkin. Nyt vaan lähinnä odotellaan, että milloin työnantaja suvaitsee päästää meidät paketti kainalossa työmarkkinoiden armoille hattu kourassa anomaan eioota. Pelottaa ihan hirveästi.

  VastaaPoista
 6. Onnea täältäkin! Jännitin puolestasi miten työpaikkasi käy, kun määrärahat olivat vähissä, mutta hienoa, että kaikki järjestyi kuitenkin. Tämä antaa pientä toivoa meille muillekin. Kerro tunnelmistasi kun ennätät. Pidän peukkuja, että jatkoa seuraa, mutta nyt, nauti hetkestä.

  t. AT

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, onnea tosi paljon! Työmarkkinatilanne on, kuten kaikki tiedämme, tosi haastava, mutta ihanaa kuulla että aina jonkun kohdalle osuu silloin tällöin pieniä tai isompia onnenmurusia (terveisin jo reilut 10 kk vaki- ja kokopäivätyössä taapertanut ex- Työtön Luuseri ;)) Olet onnesi ansainnut!

  VastaaPoista
 8. Onnea vielä kerran! Itsekin hymyilen täällä suu korvissa, olen vain niin tosi iloinen puolestasi :-)
  Antoisia työpäiviä ja kaunista syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kiitos anonyymit, työtön luuseri - töissä! ja Saretska! Olen iloinen siitä, että iloitsette puolestani/ kanssani. Kaunista syksyä kaikille!

  VastaaPoista
 10. Tiedän ton tunteen niin hyvin... itse akateeminen toistuvaistyötön. Hieno blogi.

  VastaaPoista