perjantai 28. joulukuuta 2012

Tilannekatsaus

Tällä hetkellä minulla on kaikkiaan viisi työhakemusta "maailmalla". Valitettavasti odotukseni eivät ole valtavan korkealla yhdenkään niistä suhteen. Onhan kuitenkin ihan kivaa harrastaa toiveajattelua ja itsepetosta sen suhteen, että vielä joskus voisin jonnekin työllistyä. Tänä vuonna olen ollut yhteensä neljässä työhaastattelussa, joista kaksi tosin olivat samaan paikkaan liittyviä (vuokratyö). Siitäkään ei sitten lopulta mitään työpaikkaa minulle tullut, vaikka niin hyvän kuvan itsestäni kuulemma annoinkin... Työpaikkahakemuksia olen lähetellyt viime vuosina joitakin kymmeniä, koska panostan laatuun enkä määrään eli haen vain sellaisia työpaikkoja, joihin minulla on koulutusta tai kokemusta ja mielellään niitä molempia. 

Näistä viidestä nyt haussa olevasta työpaikasta yksi on vakituinen ja muut määräaikaisia (3 kk - 2 v). Yksi on vuorotteluvapaan sijaisuus, yksi on isossa organisaatiossa, jossa olen aiemmin ollut töissä (vaan eipä sinne ole sittemmin haastattelukutsuja tipahdellut hakemisesta huolimatta) ja yksi on avoin virka viimekesäisessä harjoittelupaikassani. Kerronpa sitten täällä blogissani hakemusteni tilanteesta sitä mukaa, kun sähköpostiini alkaa tipahdella "Tällä kertaa sinua ei jne," -suuntaisia viestejä.

3 kommenttia:

 1. Toivotaan nyt kumminkin ensi vuodesta parempaa, vaikka useampi haastattelu, jos ei ihan töitä uskalla toivoa, mutta mieluiten tietysti töitä.

  Huomasitko Aamulehdestä (ja uutisista), että nyt se on varmaa, että puolison tulot ei vaikuta korvauksiin 1.1.2013 alkaen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Rantakasvi! Luin Aamulehden jutun, joten uskottava se on. Tuo tuli kannaltani erittäin hyvään aikaan, koska enää en muuten olisikaan pelastunut työmarkkinatuelta putoamiselta...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sinne, toivottavasti pääsisit haastatteluun edes johonkin noista hakemistasi paikoista.

  Itse sain oikein hyvän uuden vuoden toivotuksen, sain nimittäin sähköpostiin juuri tälläisen "Tällä kertaa päädyimme palkkaamaan henkilön..."
  Ja täällä olin sentään ollut haastattelussa, olipa jopa kolmas haastattelu 4 kuukauden sisään.. Hakemieni paikkojen määrää en edes kehtaa kertoa niin paljon niitä on.

  VastaaPoista