maanantai 23. lokakuuta 2017

Kolminkertainen työpaikattomuus

Kolminkertainen työpaikattomuus  =
Mennyt, nykyinen ja tuleva työpaikattomuus:

Aiempi työpaikattomuus vaikuttaa nykyiseen työpaikattomuuteeni ja aiempi sekä nykyinen työpaikattomuuteni vaikuttavat tulevaan (eli loputtomasti jatkuvaan) työpaikattomuuteeni. Toisin sanoen, en saa työpaikkaa työttömyys-/ työpaikattomuushistoriastani johtuen enkä siitä johtuvan nykyisen työpaikattomuuteni vuoksi saa jatkossakaan työpaikkaa! Tällainen on kolminkertainen työpaikattomuuskierre.

3 kommenttia:

 1. Moi,

  Kiitos blogistasi se on ollut aivan mahtava. Olen sitä säännöllisesti lukenut ja lähes kaikessa olen kanssasi samaa mieltä. Kuten tässäkin: Työttömyys on painajainen työnantajalle, mieluummin otetaan suoraan koulusta nuori kun iäkkäämpi työtön henkilö. Yli vuoden työttömyys on jo syöpään verrattava vitsaus.

  Minulla työttömyyttä jo kohta 7v, sairastuin hyvä palkkaisessa työssä, meni työkyky ja ns. suhteet paloi. Meni liian lujaa ja en tajunnut että olisi pitänyt vaan leikkiä piirileikkiä ja pitää turpani kiinni. Nyt on enää turha huudella töitä, kukaan pitkäaikaistyötön ei työllisty kun suhteilla jos sellaisia on, tosin ei päädy pitkäaikaistyöttömäksi jos on suhteita.

  Eli työttömyys takaa myös tulevan tytöttömyyden. Työllistyisin heti jos "keksisin" cv rivin että olen ollut koko työttömyysaikani töissä ja työsuhde jatkuu.....

  VastaaPoista
 2. Työttömyyden kolme henkeä näyttävät menneisyytesi, nykyisyytesi ja tulevaisuutesi. Ajan säästämiseksi voi jo ensimmäisen jälkeen kertoa, että älä ala toistamaan itseäsi...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitoksesta!
  Työpaikattomuus varmistaa työttömyyskierteen jatkumisen, mutta suhdeverkoston omaavana ei todennäköisesti edes olisi työpaikaton.

  Työttömyyden kolme henkeä voisivat olla Työttömyys (menneisyys), Työpaikattomuus (nykyisyys) ja Valituksitulemattomuus (tulevaisuus).

  VastaaPoista