maanantai 18. tammikuuta 2016

Työllisen arkea

Viimeinkin pääsen kaikkien työttömien vuosien jälkeen kirjoittamaan työllisen arjesta! Vaikka työpäiväni ovat vain runsaan kuuden tunnin mittaisia, silti arkipäivät hujahtavat siinä, kun käyn mahdollisesti ruokakaupassa työpäivän jälkeen, kokkaan ruuan lapsille ja sitten päivä onkin suurelta osin kulunut. Illalla ehdin vielä katsoa televisiosta jotain tarkoin valittua ohjelmaa tai lukea hyvää kirjaa. Välillä käyn zumbaamassa, jos saan aikaiseksi lähteä, koska zumbailupaikka ei sijaitse aivan lähistöllä, joten sinne lähteminen vaatii hieman vaivannäköä. Tällainen työllisen arki sopii minulle oikein mainiosti; parasta on tavallinen arki, kun kaikki ovat terveitä ja asiat ovat enimmäkseen hyvin.

Töissä olemme viime viikkoina joutuneet palelemaan, koska ison kiinteistön lämmittäminen on kallista, ja siinä ilmeisesti yritetään säästää. Toki on ollut myös kovat pakkaset, mutta ei ole kohtuullista, että töissä täytyy olla yllä villapaita JA villatakki, villasukat sekä vielä ns. kynsikkäät kädessä ja silti on kylmä! Johan siinä aivotkin melkein jäätyvät käsien lisäksi.


Olen muuten huomannut sen, että tarvitsen töissä hiljaisuutta (tai taustamusiikkia) ja keskittymisrauhaa, koska työtilani printteriä on viime aikoina käytetty ahkerasti ja tulostimen kova ääni todella häiritsee minua! Miksi joku yleensä tulostaa kilotolkulla paperia? Eipä tosiaan ole kyseessä paperiton toimisto pelkästään sähköisessä muodossa olevine dokumentteineen...

Työllisen arkea on jäljellä enää kuutisen viikkoa, minkä jälkeen jäänen sitten eläkeikää odottelemaan - vai mitä tekisin?

TJ (työtä jäljellä): 29 päivää


2 kommenttia:

  1. >>Töissä olemme viime viikkoina joutuneet palelemaan, koska ison kiinteistön lämmittäminen on kallista, ja siinä ilmeisesti yritetään säästää. Toki on ollut myös kovat pakkaset, mutta ei ole kohtuullista, että töissä täytyy olla yllä villapaita JA villatakki, villasukat sekä vielä ns. kynsikkäät kädessä ja silti on kylmä!>>

    Ihan normaalia nykyään toimistoissa.

    VastaaPoista
  2. Mitä isompi talo, sitä kylmempi? Eikä edes lämpene pakkasten lauhduttua,
    mikä on hieman kummallista.

    VastaaPoista