keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Vain 14 hakemusta

Tulipa taas kerran - tai ei voisi oikeastaan sanoa ”taas kerran”, koska aina ei edes tule mitään vastausta – kieltävä vastaus työhakemukseeni. Ihmettelen vähäistä hakijoiden määrää (14 hakemusta), koska nykyään hakijoita joka paikkaan on yleensä ainakin 40 tai jopa 400! Tuosta hakijamäärästä minun olisi oikeastaan pitänyt päästä haastatteluun asti, kuten vielä viisi vuotta sitten tapahtui, mutta eipä enää kutsua kuulu… No, ehkä osaamisprofiilini oli väärä tuohon paikkaan. Nelosella alkavalla iälläni ei liene mitään tekemistä haastatteluun kutsumattomuuden kanssa, eihän? Hienoa, että kuitenkin vaivaudutaan kiittämään hakemuksesta. Tekisi oikein mieli mainita nimeltä muutama firma, joista en ole saanut minkäänlaista kommenttia hakemuksiini - jätänpä kuitenkin mainitsematta.

4 kommenttia:

 1. Minulla ei ole CV:ssä syntymäaikaa näkyvissä vaikka jotainhan voi päätellä esim. yo-kirjoitus vuodesta yms. Kun en enää ole alle 25, jolla olisi 15 vuotta tiukkaa työkokemusta olen jättänyt sen iän pois. Mutta tämäkään keino ei taida tuoda minulle niitä haastattelukutsuja.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Sinulle on tunnustus blogissani. Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta, Rantakasvi!
  Kuuluuko minun nyt vastata haasteeseen (tämä on aivan uutta minulle)?

  VastaaPoista
 4. Olepa hyvä vaan!
  Kyllä sinun nyt täytyy laittaa se prenikka blogiisi ja vastata haasteeseen. Eka kerta oli minullakin!
  Tunnustus on aika paljon jo kiertänyt, siksi itsekin jätin vähän vähemmälle ne haastettavat. Mutta hauska (ja työläs) tapa :D :D

  VastaaPoista