sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Vuosi töissä

27.7. olen ollut virallisesti töissä vuoden. Sitä ennen olin viiden viikon työkokeilussa ja nyt on menossa viiden viikon kesäsijaisuus eli lyhyin työsuhteeni tähän mennessä. No, kesäsijaisuuteen hain useiden vuosien ajan ja viimein sitten tärppäsi…

Tämä toinen työpisteeni on aivan eri maata kuin edellinen! Se oli ns. kevyttä kauraa nykyiseen verrattuna. Vaikka on kesä, ei tahti tuolla yhtään hiljene ja olenkin oppinut muutaman viikon aikana enemmän kuin edellisessä paikassa yhteensä sekä tehnyt vastaavia töitä enemmän kuin siellä parissa kuukaudessa. Kylläpä vaihtelee sama homma saman talon sisällä. Ei silti, että edellisessäkään työpisteessä olisi tekemisen puutetta ollut, mutta nyt tekemistä todellakin on niin paljon, ettei yksi työpäivä riitä päivän aikana ilmaantuvien töiden tekemiseen. Onneksi niitä voi kuitenkin osittain jättää myös seuraavalle työpäivälle.

Vaihdoin alalle joka on naisvaltainen ja pienipalkkainen, koska en enää saanut parempipalkkaisia tekniikan alan töitä (hyvää palkkaa en ole saanut koskaan, mutta toki parempaa kuin nyt). Saa nähdä, jääkö tämäkin vaihto vain vuoden mittaiseksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti