lauantai 16. heinäkuuta 2016

Taas lomalle

On jälleen koittanut aika lopettaa työt ja aloittaa loma. Virallista lomaa on ensin 4 päivää ja sen jälkeen alkaa ”loma”. Viimeksi ”lomaa” kesti kokonaista kuusi vuotta ja kolmisen kuukautta päälle… Jospa tällä kertaa se ei kestäisi aivan niin kauan. Ilmassa on vielä lupausta töiden jatkumisesta, koska ikuisuusprojekti, jossa työskentelen, ei todellakaan ole vielä valmis.
 
Kieltämättä on jokseenkin rasittavaa aina uudelleen lopettaa (ja mahdollisesti aloittaa) työt. Tänä vuonna olen jo kerran aloittanut työsuhteen uudestaan ja nyt lopetan työsuhteen toista kertaa. Tällaista on, kun ei ole valinnanvaraa, vaan joko otat tai jätät eli menet siihen ainoaan työhön, jonka saat tai sitten olet työtön. Kuitenkin on parempi näin kuin kokonaan ilman töitä. Nyt aion joka tapauksessa nauttia siitä ajasta, mitä kesästä on vielä jäljellä.3 kommenttia:

 1. Ei sitä valinnanvaraa ole kenelläkään rivityöntekijällä. Jos on jokin työpaikka, menet siihen tai olet työtön. Ei ne headhunterit rivityöntekijöiden perään soittele.

  VastaaPoista
 2. Olen itse ajatellut, että kun vaikka saisi tehdä muutaman tunnin silloin tällöin, se jo olisi parempi kuin ilman mitään! On kiva, jos pääsee työporukoihin, saa edes hukan rahaa ja tunteen, että on osa jotakin yhteisöä!

  Toivottavasti saat jatkoa työlle!

  VastaaPoista
 3. Juu, eivät headhunterit varsinkaan työttömien perään soittele...

  Oletko Janika hakenut viime aikoina työvoimakoulutuksiin? Tiedän kyllä, että vaikeaa on niihinkin päästä, mutta minulle aukesi sellaisesta "uusi ura" (ainakin vähäksi aikaa). Voin tässä paljastaa, että kyseessä oli terveydenhuollon sihteeri- koulutus. Eivät kaikki meistä toki työllistyneet, mutta minulle sattui kerrankin onnea matkaan. Mukavaa, että olet päivittänyt blogiasi!

  VastaaPoista